Welkom

Sinds 2 September 2006 zijn wij de trotse eigenaars van een fitnesscentrum. Het is een gezellig en compleet sportcentrum, voorzien van een compleet gamma fitnessapparatuur van technogym.
Dit alles onder professionele begeleiding en in een sociale en gezellige sfeer.

Jong en oud, man of vrouw zelfs jongeren zijn bij ons welkom.

Géén instapgeld of domiciliering. De prijzen zijn bewust laag zodat iedereen die aan conditie wil werken ook de kans ertoe krijgt.

 

 

Ook onze kleedkamers zijn er zowel voor dames en heren deze hebben beiden een douche dit in optimale hygiënische omstandigheden.

In de kantine kan je terecht voor een fris-of sportdrank en voor een gezellige babbel.

Voor voedingsupplementen kan je bij ons ook terrecht (zie verder op de site)

Openingsuren

Je kan bij ons terrecht voor:

Krachttraining : Kracht- of powertraining doet beroep op oefeningen aan een relatief hoge belasting met als hoofddoel de kracht en/of het volume van de spieren te doen toenemen
Conditietraining : Het opbouwen van je conditie is natuurlijk van essentieel belang als je wilt beginnen met sporten of aan je gezondheid wilt werken.

Spieropbouw:Spieropbouw wordt door sommigen nog steeds geassocieerd met hardcore bodybuilding. Dit is echter in onze health- en wellnesscultuur niet meer aan de orde. Voornamelijk mannelijke modellen op de covers van bijvoorbeeld Men's Health doen aan spieropbouwende training. Deze specifieke manier van training kunnen we dan ook beter betitelen als cosmetisch trainen.

Cardiofitness:Cardiofitness ofwel Cardiotraning is de training van het hart- en vaatstelsel, oftewel, het verbeteren van het uithoudingsvermogen.
Het verbeteren van de conditie hangt nauw samen met het verbeteren van lenigheid, snelheid en coördinatie.

 

Bodybuilding: Bodybuilding is het bouwen aan je lichaam d.m.v. krachttaining met gewichten,de voeding en de supplementen die je ervoor gebruikt, om een zo mooi geproposioneert gespierd mogelijk lichaam te ontwikkelen.

Olympisch gewichtheffen:Wij hebben als doel het Olympisch gewichtheffen op een verantwoorde en veilige manier te introduceren bij een groot publiek. Je kunt door gewichtheffen te beoefenen niet alleen fit en sterk worden, maar ook een sportieve uitdaging aangaan. Je bent overigens niet snel te oud of te jong voor het beoefenen van deze sport.
Powerlifting: Ongeveer 50 jaar geleden is een tweede tak binnen het gewichtheffen ontstaan, Powerlifting genaamd. Hierbij speelt bijna uitsluitend de maximale kracht een rol; de techniek van uitvoering is redelijk eenvoudig. De drie bewegingen die in wedstrijden Powerlifting worden uitgevoerd zijn de squat, de bench-press en de deadlift